Urapalvelut

HUOM!

Urapalveluiden henkilökunta on toistaiseksi etätöissä, joten yhteydenotot kannattaa tehdä sähköpostitse (tai puhelimitse). Uraohjausajat ovat varattavissa Moodlessa ja ne toteutetaan etäyhteydellä.

Urapalvelut tukee opiskelijoiden työllistymistä mm. ilmoittamalla harjoittelumahdollisuuksista, antamalla uraohjausta, pitämällä urakursseja sekä välittämällä tietoa työpaikoista, työelämästä, työnhausta ja ammattiliitoista. Meiltä voi kysyä erilaisista työelämään liittyvistä asioista.

Urapalvelut on osa Suomen akateemisia rekrytointipalveluja eli Aarresaari-verkostoa. Palveluihin voit tutustua Aarresaaren verkkosivuilla klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Teemme myös yhteistyötä mm. ammattiliittojen, TE-toimiston, eri ministeriöiden, Vaasan kaupungin ja useiden muiden työnantajien kanssa.

Harjoittelusta löydät lisätietoa Harjoittelu-verkkosivustolta. Sinne on kerätty tietoa kotimaisesta harjoittelusta, harjoittelusta ulkomailla ja kieliharjoittelusta. Sivustolla on tietoa myös erilaisista rahoitusvaihtoehdoista.

Urapalveluiden ilmoitettavaksi tulleet avoimet työ- ja harjoittelupaikat ovat ilmoituslistassa. Seuraamalla Urapalveluiden Facebook-sivua saat tietoa ajankohtaisista asioista työelämään, työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyen. Sivulle pääsee ilman facebook-tunnuksia.

logo 2.png
ISYO_Aarresaari_logo_vaaka_banneriweb.jpg

TED_logo_RGB.png

Päivitetty 16.03.2020 - Verkkotoimitus
Login