Materiaalipankki

Materiaalipankistamme löydät tässä vaiheessa yliopiston logon. Myöhemmin sivuille lisätään myös valokuvia ja muuta taustamateriaalia.

Yliopiston logo

Tältä sivulta voit ladata Vaasan yliopiston logon suomen- ja englanninkielisenä sähköiseen käyttöön. Mikäli tarvitset lisätietoja tai painokelpoista logoa, ota yhteyttä yliopiston viestintään viestinta(at)uva.fi tai tilaa logo erillisellä lomakkeella. Yliopiston logo on tarvittaessa saatavilla myös tummalle pohjalle, yksivärisenä tai pystymallisena. Perustellusta syystä on mahdollista käyttää myös pelkästään englanninkielistä logoa tai logoa, jossa kuva ja teksti ovat alekkain.

Yliopiston logoa käytettäessä pyydetään huomioimaan muut yliopiston graafisen ilmeen osatekijät ja rajaukset, esimerkiksi logon suoja-alueet ja logon käyttö muuttamatta sitä sen visuaalisesta muodosta. Logoa saa käyttää vain sellaisissa yhteyksissä, joissa yliopisto tulee myönteisesti ja arvokkaasti esille.

logo_fi-eng_rgb.jpg

logo_fi-eng_grayscale.jpg

Logo_pysty_fi_eng_pieni.jpg

Logo pysty allekkain_fi_eng_pieni.jpg

Yliopiston kuvat

Mikäli tarvitset yliopistoaiheista kuvaa, ota yhteyttä yliopiston viestintään (viestinta(at)uva.fi) ja kerro kuvatarpeesi. Autamme mielellämme.

Päivitetty 01.03.2013 - Verkkotoimitus
Login