Uratarinat

ura.jpg

Alumnit ovat yliopistolle tärkeitä kumppaneita työelämäyhteyksien sekä tutkimus- ja yritysyhteistyön kehittämisessä. Alumnit voivat tuoda työelämän terveisiä opiskelijoille esimerkiksi mentoreina ja vierailevina luennoitsijoina.

Lue alumnin uratarina

Alumnien uratarinoita on kerätty urapalveluiden sivuille nykyisten ja tulevien opiskelijoidemme hyödyksi. Käy lukemassa tarinoita osoitteessa /fi/for/student/guidance/general/career/stories/

Kerro oma uratarinasi

Alumnina voit kertoa oman uratarinasi Vaasan yliopiston nykyisille opiskelijoille tai opintoja vasta suunnitteleville. Alumniemme uratarinoita julkaistaan yliopiston verkkosivuilla ja esitteissä. Niitä voidaan käyttää myös opiskelijoiden uraohjauksessa ja urakursseilla. Tarinasi voit vaihtoehtoisesti kertoa Töissä.fi:n uratarina-sivulla ja näin jakaa kokemuksesi opiskelijoille. Voit myös käydä lukemassa muiden uratarinoita toissa.fi -palvelussa.

Työelämäseuranta

Vaasan yliopisto on mukana valtakunnallisissa valmistuneille tehtävissä työelämäseurannoissa. Ylemmän korkeakoulututkinnon Vaasan yliopistossa suorittaa vuosittain 300-400 opiskelijaa. Heidän palautteensa opintojen antamista työelämävalmiuksista ja sijoittumisesta työmarkkinoille on yliopisto-opetuksen ja ohjauksen kehittämisessä tärkeää. Seurantoihin voi tutustua Urapalveluiden verkkosivuilla.