Sivuaineopinnot

Pääaineopintojen ohella sivuaineopinnot muodostavat merkittävän osan tutkinnon sisällöstä. Vaasan yliopistossa on tarjolla laaja valikoima sivuainekokonaisuuksia sekä yliopiston tutkinto-opiskelijoille että muiden korkeakoulujen opiskelijoille JOO-opintoina. Opintokokonaisuuden voi suorittaa myös erillisopintoina.

Vaasan yliopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella oman koulutusalan oppiaineiden lisäksi muiden koulutusalojen tarjoamia sivuaineita tai monitieteisiä opintokokonaisuuksia. Lisäksi avoimilla yliopistoilla ja kesäyliopistoilla on laaja tarjonta niin Vaasan yliopiston kuin muidenkin suomalaisten yliopistojen opintoja. Vaasan yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat voivat osallistua maksutta osaan Vaasan yliopiston avoimen yliopiston opintoja. Lisätietoja tutkinto-opiskelijoille maksuttomasta opintotarjonnasta Avoimen yliopiston sivulla.

Vaasan yliopiston opiskelija voi hakeutua yhteistyösopimusten perusteella opiskelemaan myös Vaasan muihin korkeakouluihin, muihin kotimaisiin yliopistoihin tai valtakunnallisiin verkostoyliopistoihin.

Lisätietoa Vaasan yliopiston sivuainetarjonnasta tiedekunnittain:

Vaasan yliopiston tutkinto-opiskelijoita koskeva sivuaineohjeistus löytyy Opiskelijat-sivuilta kohdasta Opinnot > Sivuaineopinnot.

Päivitetty 12.12.2018 - Verkkotoimitus
Login