The Energy Day -tapahtuma

Julkaistu 29.05.2013.

The Energy Day on Levon-instituutin vuosittain järjestämä energia-alan rekrytointi- ja promotapahtuma, joka toimii energia-alan yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikkana.

TED_2016_2.jpg

Haluamme parantaa energia-alan tunnettuutta sekä houkuttelevuutta nyt ja tulevaisuudessa.  Tapahtuman avulla tuodaan esille energia-alan moninaisuutta ja sen luomia vaihtoehtoja alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tapahtumassa opiskelijat ja muut alasta kiinnostuneet voivat tutustua yrityksiin niiden ständeillä, lyhyissä yritysesittelyissä ja myös tapahtuman yhteydessä julkaistavan tapahtumalehden sivuilta. The Energy Day on alueen suurin akateemisille opiskelijoille järjestettävä rekrytointitapahtuma ja se järjestetään Vaasan yliopistolla, jonka välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia. .

Tapahtumassa on hyvä tilaisuus tutustua energia-alalla toimivien yritysten toimintaan ja tulla tapaamaan alan osaajia henkilökohtaisesti. Haluamme rohkaista opiskelijoita harkitsemaan energia-alaa esimerkiksi työuran tai tutkimuksen kannalta. Paikalla on monia toimijoita, jotka voivat tarjota erinomaisia mahdollisuuksia lopputöiden, gradujen tai tulevaisuuden työpaikkojen suhteen.

Tapahtuman sivuille pääsee klikkaamalla tästä.

Yhteyshenkilö: Teemu Närvä

Takaisin

Päivitetty 29.11.2017 - Verkkotoimitus
Login