Kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälisyys näkyy ja kuuluu Vaasan yliopistossa

Vaasan yliopisto panostaa kansainvälisyyteen, ja meillä se ei ole vain maininta strategiassa. Olemme hyvin verkottuneita ja teemme yhteistyötä yli 200 yliopiston kanssa yli 40 maassa. Meillä koulutuksen kansainvälisyys todentuu ensisijaisesti opiskelijoiden kansainvälisessä liikkuvuudessa, kansainvälisissä maisteriohjelmissa ja niiden tuloksellisuudessa, kansainvälisten jatko-opiskelijoiden määrässä ja tuloksellisuudessa sekä henkilöstön kansainvälisessä liikkuvuudessa.

Tarjoamamme palvelut kansainvälisille opiskelijoille ovat hyvällä tasolla, kuten erilaisissa arvioinneissa ja akkreditoinneissa on myös todettu (EPAS, International Student Barometer). Erityisiä kehittämistoimenpiteitä kohdistamme henkilöstön kansainväliseen liikkuvuuteen ja kansainvälisen henkilöstön rekrytointiin. Kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden osalta olemme panostaneet kotimaisten kielten kielitaidon kehittämiseen sekä näiden opiskelijoiden työelämäyhteyksien ja harjoittelumahdollisuuksien tarjoamiseen Pohjanmaan alueella. Voimme luvata, että Vaasan yliopistossa kaikille opiskelijoille on tarjolla tapoja vahvistaa kansainvälistymisvalmiuksiaan.

Myös yliopiston tutkimus on enenevässä määrin kansainvälistä ja tutkimusryhmämme tekevät tiivistä yhteistyötä kansainvälisten tutkimuskumppaneiden kanssa. Suurin osa tutkimuksestamme julkaistaan kansainvälisillä julkaisufoorumeilla.

 

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 14.01.2016 - Verkkotoimitus
Login