Yritysyhteistyö

yo1-003428-tif.jpg

Yliopisto tarjoaa korkeatasoisena tutkimusta ja koulutusta harjoittavana tiedeyliopistona innovatiivisen oppimisympäristön ja osaavan kumppanin eri tilanteisiin. Yhteistyösopimusten ja muiden kontaktien myötä yliopiston kumppanuusverkosto on maailmanlaajuinen.

Tekijä tutkimukselle, asiantuntija projektiin

Vaasan yliopiston painoalat ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko. Tutkimusta tehdään usein yhteistyössä mm. yritysten, yhteisöjen sekä muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyön muotoja ovat esimerkiksi yhteisrahoitteiset tutkimushankkeet tai tilaustutkimukset.

Mikäli olet kiinnostunut tutkimusyhteistyöstä Vaasan yliopiston kanssa, voit ottaa yhteyttä joko suoraan asianomaiseen yksikköön/asiantuntijaan tai yliopiston Tutkimuksen palveluihin, josta yhteydenottosi ohjataan eteenpäin oikealle taholle yliopiston sisällä.

 

Graduaihe, harjoittelupaikka tai projektityö opiskelijalle

Etsitkö valmistumassa olevaa osaajaa tai harjoittelijaa, jolle voisit tarjota arvokkaan oman alan työkokemuksen?

Yliopiston urapalvelut välittää opiskelijoille tietoa avoimista työ- ja harjoittelupaikoista sekä gradu- ja diplomityöaiheista. Voit jättää ilmoituksen tai toimeksiannon aarresaari.net-palvelun kautta. Avoimet työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset sekä lopputyötoimeksiannot ovat näkyvillä Urapalveluiden verkkosivuilla.

 

Haluatko täydennyskoulutusta?

Tutkimus- ja koulutusyksikkö Levón-instituutti tarjoaa sekä lyhyttä että pitkäkestoisempaa yliopistotasoista täydennyskoulutusta työelämässä ja tuottaa tutkimusta eri alojen tarpeisiin.

Täydennyskoulutustarjonta keskittyy johtamis- ja esimieskoulutukseen, organisaatiokohtaiseen koulutukseen ja kehittämisprosesseihin, pk-yritysten ja yrittäjyyden kehittämiseen, eri asiantuntijaryhmien erityisohjelmiin sekä monikielisyyden ja kielikylvyn koulutukseen.

Instituutin toimipaikat sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella ja Helsingissä, joiden lisäksi se toimii aktiivisesti kolmen Pohjanmaan maakunnan alueella.

Avoimen yliopiston opetusta

Avoin yliopisto tarjoaa yliopistotasoista opetusta kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Avoin yliopisto-opetus vastaa tavoitteeltaan, sisällöltään ja vaatimustasoltaan tutkintoa suorittaville opiskelijoille annettavaa opetusta.

Tilat kokoukselle

Vaasan yliopisto tarjoaa erinomaiset tilat kongressi-, seminaari- sekä kokoustarpeisiin. Meiltä löytyvät tilat tavallisista luokkahuoneista keskikokoisiin seminaaritiloihin ja suuriin auditorioihin. Pitkän päivän päätteeksi voi rentoutua yliopiston saunatiloissa.

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 24.10.2019 - Verkkotoimitus
Login