Tervetuloa mukaan yhteisöön

yliopisto_2_15.jpg

Yliopistolaisuus alkaa fuksina, mutta ei lopu tutkintotodistukseen. Vaasan yliopisto haluaa olla mukanasi elämän ja uran eri vaiheissa. Yhteisö iloitsee kanssasi, ja kun työ asettaa haasteita, entisiltä opiskelutovereilta löytyy tukea ja neuvoja.

 

 

 

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta (VYY)

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta VYY:n jäseniä ovat kaikki Vaasan yliopistossa perustutkintoaan suorittavat opiskelijat (kandidaatin ja maisterin tutkinnot). Myös jatko- ja vaihto-opiskelijat voivat halutessaan liittyä jäseneksi. Jäsenyys oikeuttaa valtakunnallisiin ja paikallisiin etuihin ja opiskelija-alennuksiin.

VYY toimii opiskelijoiden edunvalvojana, on mukana yliopiston hallinnossa ja järjestää uusien opiskelijoiden tuutorointia, juhlia sekä kulttuuri- ja liikuntatoimintaa.

Alumnit

Alumnitoimintamme tavoitteena on ylläpitää monipuolisia yhteyksiä meiltä valmistuneisiin. Alumnit ovat yliopistolle tärkeä linkki työ- ja elinkeinoelämään sekä muuhun yhteiskuntaan, ja haluamme kannustaa alumneja aktiiviseen toimintaan. Pyrimme kehittämään alumnitoimintaa jatkuvasti, jotta vahvasta ja monipuolisesta akateemisten osaajien verkostostamme hyötyisivät niin alumnit, nykyiset opiskelijat kuin yliopistokin.

Vaasan yliopistoseura

Vaasan yliopistoseura ry edistää Vaasan yliopiston ja sen ympäristön yhteistyötä ja tekee yliopiston toimintaa tunnetuksi mm. erilaisten tilaisuuksien kautta. Yhdistys ylläpitää stipendirahastoa.

Vaasan yliopistosäätiö

Vaasan yliopistosäätiö (entinen Vaasan Kauppakorkeakoulun Säätiö) on perustettu vuonna 1961. Yliopistosäätiö tukee Vaasan yliopiston kehittämistä ja sen piirissä harjoitettavaa tieteellistä tutkimusta ja opetusta.

Säätiö avustaa taloudellisesti Vaasan yliopiston kehittämistä ja laajentamista, tukee apurahoin yliopistossa harjoitettavaa perus- ja soveltavaa tutkimusta sekä myöntää matka- ja muita apurahoja sekä avustuksia opiskelijoille ja henkilökunnalle.

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 18.02.2013 - Verkkotoimitus
Login