Viimeinen kurssi yliopistossa

Julkaistu 24.03.2017.

Viime viikonloppuna kävin kävelyllä jäällä. On meillä kyllä Suomen kaunein kampus :)

Viime viikolla alkoi viimeinen kurssini yliopistossa.

En osaa olla vielä haikea, vaikka viimeinen kurssini yliopistossa alkoi viime viikolla. Luulen, että haikeus tulee vasta sen jälkeen, kun saat paperit kouraan. Tai sitten helpotus, kun kova työ on ohi...

Viimeinen kurssini on markkinoinnin kurssi, joka on ainut puuttuva kurssi markkinoinnin sivuaineeseen. Markkinoinnin sivuainetta suositellaan viestinnän opiskelijoille ja mielestäni se on oikein hyvä juttu. Markkinoinnissa ja viestinnässä on paljon samoja asioita ja minä tarvitsen työssäni molempia.

Vaikka markkinointia suositellaan viestinnän lukijoille, sivuaineen saaminen on kuitenkin aika hankalaa. Jos sivuaineen haluaa käydä lähiopetuksessa, ensimmäisestä kurssista pitää saada tosi hyvä numero, että saa sivuaineoikeuden käydä muutkin kurssit. Kävin ensimmäisen kurssin lähiopetuksessa, mutta turhauduin sen jälkeen, sillä en olisi kolmosen arvosanalla varmaankaan saanut sivuaineoikeutta. Vuoden kuluttua tästä päätin, että teen sivuaineen verkkokurssina, sillä tiesin, että siitä olisi minulle kuitenkin hyötyä.

Olen saanut tehtyä markkinoinnin kurssit avoimen yliopiston kautta tutkinto-opiskelijoille maksuttomassa opetuksessa. Verkko-opetus ei toki ole minulle niin sopiva vaihtoehto kuin lähiopetus, mutta nyt olen verkko-opetuksesta kiitollinen, sillä en työtilanteeni takia kuitenkaan pääsisi lähiopetukseen. Verkko-opintoihin ilmoittautuessa pitää myös olla tarkka, sillä niillekään kursseille ei pääse automaattisesti. Markkinoinnin kursseille on paljon halukkaita, joten kurssille täytyy ilmoittautua ensimmäisten joukossa, jotta pääsee mukaan.

Viimeinen kurssini on markkinointisuhteiden johtaminen, joka on 7 opintopistettä. Meillä on kolme kirjoitustehtävää, niihin liittyvät verkkokeskustelut ja verkkotentti. Tekemistä on siis aika paljon, mutta aihe on hyvin mielenkiintoinen. Aihe on lähellä omaa työtäni, sillä minunkin täytyy huolehtia asiakkaista ja vieläpä asiakkaiden asiakkaista. Uskon, että kurssista on minulle hyötyä myös käytännössä. Silti varmasti huokaisen, kun viimeisen kurssin tentti on kesän alkaessa tehty. Mutta nyt täytyy vielä jaksaa vähän aikaa painaa hommia!

Kommentit:

Ei kommentteja toistaiseksi.

Kommentoi:

Tämä on Captcha-kuva (http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha). Sen näyttämiseen tarvitaan graafinen selain.
Tämä on Captcha. Sinun täytyy syöttää kuvassa näkyvät merkit ottaen isot ja pienet kirjaimet huomioon.
*Pakollinen kenttä

Takaisin

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 24.03.2017 - Verkkotoimitus
Login