Hyvää kesää!

Julkaistu 18.06.2016.

Toukokuun lopussa ehdin piipahtaa Budapestissa reissulla ja nauttia kaupungin lämmöstä :)

Alkukesä on ollut varsin tapahtumarikas. Onneksi pian pääsee lomailemaan.

En olisi ikinä uskonut näkeväni yliopiston parkkipaikkoja ja käytäviä näin tyhjinä. Alkukesästä yliopistolla näkyy lähinnä kesäyliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Kasvatustieteen opinnot ovat sujuneet hyvin, vaikka tenttirumba on ollut rankkaa. Tenttejä on ollut melkein viikon välein, eikä sivuaineopintoihin kuulu kuin yksi kurssi, jonka voi suorittaa tentin sijaan oppimispäiväkirjalla. Aihe on edelleen mielenkiintoista, mutta tentteihin on pitänyt lukea paljon, sillä olen poistunut omalta mukavuusalueeltani. Tähän mennessä olen kuitenkin ollut tyytyväinen opintojen antiin. Opinnot jatkuvat seuraavan kerran elokuussa, sillä kaikki pitävät lomaa heinäkuussa.

Kesäkuun alussa olin myös Vaasan kesäyliopiston järjestämällä luovan kirjoittamisen kurssilla, jota ohjasi kirjailija Taija Tuominen. Pidin kurssista valtavasti, vaikka se sattui aika rankkaan saumaan tenttien jälkimainingeille. Ohjaaja oli kannustava ja tekstejä sai lukea ääneen. Oli ihanaa saada palautetta suoraan ohjaajalta ja ryhmältä. Perjantai-ilta ja lauantaipäivä menivät nopeasti yhteisessä mielikuvitusmaailmassamme. Tällaisia kursseja pitäisi saada lisää Vaasaan.

Ja sitten suurimpaan uutiseen: olen saanut vakituisen työpaikan. Pääsin töihin markkinointiviestinnän suunnittelu- ja sisällöntuotantoyritys Hereaan, joka sijaitsee Mustasaaressa. Herea haki nimenomaan kirjoittajaa, joten minun oli pakko laittaa hakemus, vaikka minun ei alun perin ollut edes tarkoitus hakea töitä. Pääsin haastatteluun ja tulin valituksi. Kaikki tapahtui todella nopeasti.

Teen Hereassa sisältöstrategin töitä. Teen siis suunnitelman aiheista, joilla voidaan vaikuttaa myyntiin ja kirjoitan niistä tolkulliset tekstit. Teen tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Työni on siis kirjoittamista ja markkinointia. Teen töitä ensin kolme päivää viikossa, koska opinnot täytyy saada valmiiksi. Odotan innolla, millaista työ tulee lopulta olemaan.

Alkukesä on siis ollut varsin tapahtumarikas. Kun syksyllä aloitan työt kunnolla, voi olla, etten ehdi kirjoittaa tätä blogia niin usein. Nyt kuitenkin toivotan kaikille hyvää kesää, sillä aion itsekin lomailla juhannuksen jälkeen. Nauttikaa!

Kommentit:

Ei kommentteja toistaiseksi.

Kommentoi:

Tämä on Captcha-kuva (http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha). Sen näyttämiseen tarvitaan graafinen selain.
Tämä on Captcha. Sinun täytyy syöttää kuvassa näkyvät merkit ottaen isot ja pienet kirjaimet huomioon.
*Pakollinen kenttä

Takaisin

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 18.06.2016 - Verkkotoimitus
Login