Vaasan valloitus

thumbnail_dsc_0654.JPG

02.03.2016 0 comments.

Rajojen toiselle puolelle

Hoplaa ja puolessa välissä ollaan tätä kevätlukukautta! Muutamien strategisten päätösten seurauksena tai kenties pakottamana siirsin muutaman tentin loppukeväälle, joten suoriuduin periodin vaihtumisesta varsin kivuttomasti. Työt kuitenkin odottavat viimeistään vapun jälkeen. Yllättävän moni tentti painuu toukokuun puolelle, joten tämä kevät ei taidakaan aivan loppua vappuun. Noh, ei anneta tämän ajatuksen häiritä!

thumbnail_dsc_0210.JPG

15.12.2015 0 comments.

Vuosi pian paketissa

Lunta on tullut jo muutamaan otteeseen ja joulukalenterin luukkuja on jäljellä enää viikon verran. Syyslukukausi lähestyy loppuaan ja viimeisiä päiviä viedään täällä Vaasassa. Tapahtumia ollut marraskuusta laskien myös muutama hassu: edustajisto- ja hallitusäänestykset, Amsterdamin ja Helsingin excursiot, Poikkarit sekä ja sokerina pohjalla vielä vaihtohakemukset. Kun mukaan lasketaan vielä viimeiset tentit, niin siinähän se vuosi sitten olikin.

thumbnail_dsc_0496-2.JPG

23.10.2015 0 comments.

Kuha äänesti – entä sinä?

Facebookin profiilikuva vaihtuu siistiin poliitikko-lookiin. Vaalihymy ulottuu kuvassa korviin asti ja houkuttelee pepsodentiakin kirkkaampana äänestäjiä vaaliuurnille raapustamaan ”se oikea” lappuun. No, stereotypiat sikseen! Kampuksella tapahtuu, sillä Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan eli VYY:n uusi edustajisto valitaan kuun vaihteessa vastaamaan noin 4100 jäsenen edunvalvonnasta. Vaalien tiimellyksessä on aikaisempina vuosina kuultu niin räppiä kuin sloganeitakin, mutta mitä...

thumbnail_dsc09754.jpg

16.10.2015 0 comments.

Reissua, retkeä monenlaista

Tylsistyttääkö? Haluaisitko saada luennolla istumiselle hieman vastapainoa? Onnistuu. Kotona nimittäin ennättää viettää iltoja, kun opiskelijaelämästä aika jättää.

thumbnail_dsc09637.JPG

02.10.2015 0 comments.

Syksyistä meininkiä

Ensimmäinen kuukausi on jo takanapäin Vaasassa. Nytkö jo? Kun ympärillä on huikeita ihmisiä ja homma niin sanotusti rullaa, niin hauskoilta kokemuksilta ei vain voi välttyä.

thumbnail_dsc09549.JPG

25.08.2015 2 comments.

Voi Vaasa!

Edellisessä kirjoituksessa lupasin päivittää blogia säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt taitaakin homma olla reippaasti sen epäsäännöllisen puolella, kun näin neljän kuukauden jälkeen kirjoittelen uudestaan. Loma on siis todella tehnyt tehtävänsä, kun Vaasan asiat ovat hetken olleet offline -tilassa. Parin päivän oleilun jälkeen onkin hyvä todeta olevansa kotona!

thumbnail_20150504123635.jpg

05.05.2015 0 comments.

Vappua ja fiilistelyä

Se oli wappu se ja vauhdillahan se meni! Koko Vaasa heräsi eloon huhtikuun lopuksi ja etenkin torilla kävi kuhina munkkien, metrilakujen ja vappupallojen perässä. Herkuttelua parhaimmillaan.

thumbnail_dsc_0752.JPG

25.03.2015 1 comments.

Vauhdin huumaa

Varokaa vain autoilijat ja jalankulkijat, ne ovat nyt täällä. Pumpattuina, kiillotettuina ja äärettömän nopeina. Vaasan katuja pitkin hurjastellaan nimittäin jatkossa tavallista vauhdikkaammin, kun talven tuiskuissa hankia tarponeet opiskelijat uskaltautuvat hyppäämään vaihteeksi fillarin selkään! Eilinen takatalvi laittoi tosin uskon koetukselle kevään alkamisen suhteen, mutta onneksi aurinkoinen sää on tehnyt piristävän paluun.