Uuden edessä

Julkaistu 13.02.2017.

Viime syksy tuntui rankalta yhtälöltä, kun oli töitä, koulua ja kiireistä perhe-elämää. Mietin jo reilu vuosi sitten, että miten mahtavaa olisi olla kokonaan opintovapaalla ja keskittyä vain opiskeluun. Mutta eihän sellainen nyt mitenkään onnistu ja siihen olisi varaakaan?

maalarinmaa.jpg

Itse olen aikanaan suorittanut ammattikorkeakoulututkinnon silloisen työn ohessa enkä ollut suorittanut työharjoittelua missään vaiheessa. Päätinkin, että haluan käyttää harjoittelumahdollisuuden hyväkseni nyt yliopistolla.

Alun perin ajattelin, että olen 3kk opintovapaalla ja ns. vain harjoittelun ajan. Sain esimieheltäni puollon opintovapaalle ja alkoi sinnikäs harjoittelupaikan "metsästys".. Todellakin metsästys. Olin ajatellut, että olisin heti tammikuusta työharjoittelussa, koska opintojen puolesta siihen olisi hyvä mahdollisuus. Mutta paikkapa ei niin vain järjestynyt, mikä yllätti. Muutamaan haastatteluun pääsin ja osa yrityksistä sanoikin, että heillä ei ole tapana ottaa harjoittelijoita. Millä tavoin sitten opiskelijat pääsevät käytännössä oppimaan taitoja? Aloin jo miettiä, että onko ikäni ongelma. Osa ei vastannut sähköposteihin mitään, mikä sekin on harmillista. Pyydetään Cv, mutta siihen sitten loppuukin. Toki Vaasassa huomaa, että on opiskelijakaupunki ja kyselijöitä on varmasti paljon.

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.. sehän riittää, että jos yksi löytyy joka uskoo sinuun ja ottaa harjoitteluun. Kiitos Elisa ja EllisOffice Oy

Niin ja se opintovapaa, se jatkuukin koko vuoden 2017. Unelmiin kannattaa uskoa, ne saattavat vielä toteutuakin!

Kommentit:

Ei kommentteja toistaiseksi.

Kommentoi:

Tämä on Captcha-kuva (http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha). Sen näyttämiseen tarvitaan graafinen selain.
Tämä on Captcha. Sinun täytyy syöttää kuvassa näkyvät merkit ottaen isot ja pienet kirjaimet huomioon.
*Pakollinen kenttä

Takaisin

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 13.02.2017 - Verkkotoimitus
Login