Ruuhkavuosia

9.jpg

20.04.2017 1 comments.

Työelämää

Olen saanut olla mukana mielenkiintoisessa projektissa henkilöstön osaamisen kehittämisen-kurssin myötä. Olemme päässeet haastattelemaan esimiehiä ja se on ollut todella mielenkiintoista. Olen opintojeni loppuvaiheessa ja tämä on vasta ensimmäinen tämän tyyppinen harjoitustyö, pitäisiköhän niitä olla enemmänkin?

11.jpg

13.02.2017 0 comments.

Uuden edessä

Viime syksy tuntui rankalta yhtälöltä, kun oli töitä, koulua ja kiireistä perhe-elämää. Mietin jo reilu vuosi sitten, että miten mahtavaa olisi olla kokonaan opintovapaalla ja keskittyä vain opiskeluun. Mutta eihän sellainen nyt mitenkään onnistu ja siihen olisi varaakaan?

thumbnail_gibraltar.jpg

09.12.2016 0 comments.

Kiire

Ensi alkuun kiitos kommenteista ja palautteista tästä blogista. Saattoi jopa nostaa kynnystä, mistä seuraavaksi kirjoitan, mutta todellinen syy on kyllä ollut kiireinen syksy. Loka-marraskuu on ollut kiirettä, kurssia kurssin perään.

thumbnail_sisalla.jpg

09.11.2016 2 comments.

Sisällä

Hei kaikille, olen Minna Niemi. Olen pian 38-vuotias aikuisopiskelija. Aloitin tänä syksynä henkilöstöjohtamisen-maisteriopinnot avoimen väylän kautta. Olen perheellinen, 3 pojan (15,13,9v) äiti sekä yrittäjä-miehen vaimo. Asumme perheemme kanssa Laihialla. Etsin itse aiemmin aikuisopiskeluun liittyviä blogeja ja kokemuksia aikuisiällä opiskelusta, mutta en onnistunut niitä montaakaan löytämään. Miten saada opiskelu liitettyä ehkä jo valmiiksikin aika tiukkaan arkeen,...

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi