Johtoajatus

thumbnail_heidi_kuusniemi_kuva_ilmastofestari.jpg

07.11.2019 1 comments.

Monien mahdollisuuksien avaruus

Vaasan yliopisto tuo kestävää avaruustaloutta ja sen uusia liiketoimintamahdollisuuksia Merenkurkkuun.

thumbnail_mari_k_niemi_a.jpg

15.08.2019 0 comments.

Wasa Future Festival johtamisen työkaluna

Elokuinen tulevaisuusareenamme Wasa Future Festival on onnistuneesti takana. Wasa Innovation Centerin lavalla keskusteltiin vilkkaasti esimerkiksi vetovoimaisista tulevaisuuden kaupungeista, julkisen sektorin uudistamisesta, Suomen turvallisuusratkaisuista ja uuden avaruustalouden tarjoamista mahdollisuuksista. Mukana oli niin ministereitä, europarlamentaarikkoja, kansanedustajia, virkamiehiä, kaupunkien ja yritysten johtajia, teollisuuden ja startupien edustajia sekä iso joukko tutkijoita...

thumbnail_mattsson_jenni_a.jpg

17.05.2019 2 comments.

Onko meillä sama suunta?

Tässä vaiheessa työelämää ei ole ensimmäinen kerta, kun saan mahdollisuuden olla mukana työstämässä yhteisön visiota ja missiota. Itse sytyn aiheesta joka kerta, nytkin, mutta olen myös tottunut saamaan epäluuloista ja rasittunuttakin palautetta: "Taas näitä johdon ihmeellisiä himmeleitä, joihin kulutetaan tuhottomasti aikaa" ja "Näillä ei ole oikeasti tekemistä minkään kanssa, nämä ovat ihan keksittyjä ylätason juttuja".

thumbnail_dsc1436_valkoiselletaustalle_helina.jpg

16.04.2019 2 comments.

Kolikon kaksi puolta – vaiko yksi ainoa puoli?

Ovatko yksityinen ja julkinen sektori kaksi eri maailmaa työskentely-ympäristönä? Toinen dynaaminen ja toinen hidasliikkeinen? Toinen tuulinen ja toinen vakaa? Yleistyksiä kaikki edellä mainittu, sanon minä.

thumbnail_univaasa_heli-hayrynen7.jpg

05.03.2019 0 comments.

Opiskelija otetaan Vaasassa vakavasti

Vaasan yliopisto on saanut erityismainintoja tavastaan organisoida opiskelijan ohjaus läpi koulutusohjelmien aina opintojen alusta valmistumiseen saakka.

thumbnail_jari_kuusisto_vaakakuva.jpg

28.01.2019 0 comments.

Vaasan yliopisto rakentaa tulevaisuutta

Vaasan yliopiston 51. toimintavuosi on hiljakkoin käynnistynyt, ja meillä on hyvä syy katsoa tulevaisuuteen. Maailma muuttuu, ja niin muutumme mekin. Yliopisto voi hyvin, kun se elää ajassa.

thumbnail_univaasa_adam-smale7-002.jpg

16.11.2018 0 comments.

Akkreditoinnit – viha-rakkaussuhde?

Kesän kynnyksellä saimme tiedon, että jälleen yhdelle kansainväliselle maisteriohjelmallemme oli myönnetty EPAS -akkreditointi. Strategic Business Development -maisteriohjelma sai akkreditoinnin ensimmäistä kertaa, ja International Business -maisteriohjelmalle myönnettiin uudelleenakkreditointi (laatuleiman myöntää European Foundation for Management Development, EFMD).

thumbnail_univaasa_adam-smale8-002.jpg

16.11.2018 0 comments.

Accreditations: A love-hate relationship?

Just before the summer this year we learned that another of our international Master’s programmes – Strategic Business Development – received EPAS accreditation (awarded by the European Foundation for Management Development, EFMD), and our already accredited International Business Programme got re-accredited.

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi