Tohtoriklubi

Tohtorialumneille
Vaasan yliopiston

Tohtoriklubi

Tohtoriklubi tuo yhteen tohtorialumnimme tapaamaan toisiaan, pohdiskelemaan ajankohtaisia teemoja ja verkostoitumaan. Tohtoriklubi on osa yliopistomme alumnitoimintaa. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja kaikki Vaasan yliopistosta valmistuneet tohtorit ovat tervetulleita mukaan. Tulemme kutsumaan mukaan myös muita alueen tohtoreita. Liittymällä alumniksi saat kutsut Tohtoriklubin tapaamisiin ja muutkin alumniedut.

Tarjoamme tohtoreillemme tieteellisen yhteisön, paikan poikkitieteelliselle keskustelulle ja verkostoitumiselle, sekä samalla yhteydenpitokanavan omaan yliopistoon. 

Tohtoriklubi kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa vapaamuotoisiin tilaisuuksiin, joihin kutsumme kaikki tohtorialumniksi liittyneet.Tapaamiset ovat joko suomen tai englannin kieliset, tästä ilmoitetaan kunkin tapahtuman kohdalla. 

Osallistuminen Tohtoriklubin tapaamisiin on maksutonta, tilaisuuksiin ilmoittaudutaan erikseen. Etäosallistuminen on myös mahdollista.  

Tapaamisissa on aikaa vapaalle verkostoitumiselle, teemoitetulle keskustelulle ja niiden yhteenvedolle. Tohtoriklubin tapaamisista uutisoidaan yliopiston verkkosivuilla ja somekanavissa. 

Lue lisää yliopiston muusta alumnitoiminnasta ja alumnieduista: https://www.univaasa.fi/fi/alumnit

 

tohtorimiekat

Mari K. Niemi

Tohtoriklubin seuraava tapaaminen: 

1.9.2020 klo 17-19 

Mistä yhteinen ilmastoymmärrys?

Tämän kertaisessa Tohtoriklubissa pohditaan sitä, mitä eri organisaatiot voivat tehdä ilmaston eteen. Keskustelun taustaksi InnoLabin johtaja Mari K. Niemi kertoo Ilmassa ristivetoa - Löytyykö yhteinen ymmärrys? -tutkimushankkeen tuoreista tutkimustuloksista. Hankkeessa tutkitaan suomalaisten yritysjohtajien, kuntapäättäjien ja kansalaisten ilmastoasenteita. Session aikana myös tohtoriklubilaiset pääsevät antamaan oman panoksensa, sillä mukana on osallistavia tehtäviä.

Tilaisuuden avaus
vararehtori Annukka Jokipii

Aloituskeskustelu ryhmissä ja niiden purku

Suuryrityskysely ilmastotoimista
johtaja Mari K. Niemi

Kysymyksiä

Kuntapäättäjäkysely ilmastotoimista
johtaja Mari K. Niemi

Tehtävä ja kysymyksiä

Ilmoittaudu

Tapahtuma toteutetaan etänä. Saat noin viikkoa ennen tapahtumaa linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi.
Tapahtuman kieli on suomi.

Tohtoriklubin edelliset tapaamiset

Lisätietoja 

Ulla Laakkonen, puh. 029 449 8160
Nina Jokiaho, puh. 029 449 8075

etunimi.sukunimi@univaasa.fi