Alumnit

"Voit lähteä Vaasasta mutta Vaasan yliopisto ei lähde sinusta."

Tervetuloa Alumni

Vaasan yliopistosta on valmistunut jo yli 13 000 alumnia! Olemme ylpeitä jokaisesta alumnistamme ja alumnina olet edelleen tärkeä osa yhteisöämme. Haluamme tietää mitä juuri sinulle kuuluu, miten urasi on edennyt ja kehittynyt. Olemme aina käytettävissäsi.

Alumniverkosto

Sinä joka olet suorittanut tutkinnon (kandidaatti, maisteri, diplomi-insinööri, lisensiaatti tai tohtori), täydennyskoulutusohjelman (MBA, JOKA, moduulit), opiskellut tai ollut töissä Vaasan yliopistossa, Vaasan korkeakoulussa tai Vaasan kauppakorkeakoulussa – olet meidän alumnimme!

Alumnitoimintaamme osallistuminen perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja on maksutonta. Mentorina tuet valmistuvaa opiskelijaa ja saat itse tuoretta tietoa, yliopiston tilaisuuksissa tapaat eri alojen alumneja, sosiaalisessa mediassa olet mukana ajankohtaisessa keskustelussa – sinä valitset itse miten paljon olet mukana.

Yliopistolle kasvattiemme osaaminen ja asiantuntemus ovat arvokkaita voimavaroja toimintamme kehittämiseksi. Yhdessä alumniemme kanssa haluamme tarjota entistäkin parempaa koulutusta, tehdä vielä menestyksekkäämpää tutkimusta ja nostaa yliopistomme entistä merkittävämmäksi toimijaksi. 

Pidämme yhteyttä alumniverkoston kautta. 

Tervetuloa liittymään alumniverkostoon

Ihmisiä luokassa

sanapilvi

Alumniedut 

  • Sähköinen uutiskirje 4-6 krt vuodessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen
  • Tilaa Vox Cordis -lehti maksutta 
  • Vaasan yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut voi hakea alumniopiskelijan erillistä opiskeluoikeutta. Alumniopiskeluoikeutta voivat hakea 1.8.2019 tai sen jälkeen Vaasan yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet. Alumniopiskelu on maksutonta alumniksi liittyneille valmistumista seuraavan lukuvuoden ajan. Lisätietoja alumniopinnoista
  • Voit tarvittaessa käyttää urapalveluiden palveluita vielä noin vuoden valmistumisesi jälkeen

Alumnitoiminta somessa

Voit seurata alumnitoimintaa myös sosiaalisessa mediassa.

Jatkuva oppiminen

Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen kuuluu meille kaikille. Tutustu yliopistomme laajaan tarjontaan.

Sähköposti

alumni(a)univaasa.fi

Puhelin

029 449 8075/ Nina Jokiaho

Osoite

Wolffintie 34