Tervetuloa Vaasan seudulle!

Jatkuva osaamisen kehittäminen on yhä tärkeämpää ja tarjoamme tutkimukseen pohjautuvaa koulutusta myös yrityksissä toimiville sekä heidän puolisoilleen.

Tältä sivulta löydät erilaisia vaihtoehtoja maksuttomasta maksulliseen koulutukseen. Niistä löytyy varmasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja tekniikasta kieliopintoihin ja hallintotietiestä liiketalouden opintoihin. Ne sopivat työssä tarvittavan osaamisen uudistamiseen, omaehtoiseen itsensä kehittämiseen ja stimuloivaksi harrastukseksi.

Fitech

Tarjoamme maksutonta verkko-opetusta esim. tekniikan alan Fitech-yhteistyöverkoston kautta. Vaasan yliopisto tarjoaa Fitech-opintoina tietotekniikan peruskokonaisuuden sekä erityisesti energia-alan tarpeisiin suunnitellut syventävän tason moduulit Digital Management ja Robust Intelligent Systems.

Keväällä 2020 meillä alkaa mielenkiintoisia kursseja esim. tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyen:

Meillä on lisäksi ohjelmistoalan ja IT-hallinnon kursseja.

Lisätietoa: /fi/sites/fitech/fitech_ict/

Kaikki Suomessa tarjottava FITECH- koulutus löytyy yhteistyöverkoston verkkosivuilta.

Avoin yliopisto, verkkototeutukset

Avoimen yliopiston opintoihin pääsee tutustumaan valtakunnallisen opintopolku-palvelun kautta. Opintojen hinta on maks. 15€/opintopiste, eli koulutukset ovat edullisia. Osa verkko-opinnoista suoritetaan kokonaan verkossa, osaan liittyy verkko-opetuksen lisäksi lähiopetusta ja osa opinnoista on itseopiskelujaksoja, joiden materiaali ja tehtävät julkaistaan verkossa.

Katso lukukauden 2019-2020 verkko-opetuksen kurssitarjonta

Lisätietoa Vaasan yliopiston avoimen yliopiston verkko-opetuksesta

Kaikki Vaasan avoimen yliopiston tarjonta

Johtamiskoulutukset

Tarjoamme maksullisena palveluna MBA-koulutuksia. Näitä ylimmän johdon täydennyskoulutusohjelmia on tarjolla 4 erilaista Energy Business MBA, HR MBA, Entrepreneurial MBA ja Myynti MBA: tavoitteena on osanottajien henkilökohtainen oppiminen sekä osallistujan oman organisaation ja työyhteisön toiminnan kehittäminen. MBA –ohjelmien lisäksi tarjolla on JOKA-johtamiskoulutus, jonka ytimessä ovat esimiehenä kasvaminen ja oman organisaation kehittäminen.

Näiden koulutusten osalta suosittelemme yhteydenottoa ohjelman asiantuntijoihin tai soittoa Vastuuyksikön johtajalle Mikael Hallbäckille,: 029-449 8289 ja mikael.hallback(a)univaasa.fi.

Samaa kanavaa pitkin voitte tiedustella myös yrityksille räätälöitäviä koulutuksia.

Lisätietoa Johtamiskoulutuksista

Tutkintotavoitteinen koulutus

Syksyllä 2020 käynnistyy Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma (Kokkola, kauppatieteiden maisteri, kesto 2v). Koulutuksen edellytyksenä on kandidaattitason opinnot soveltuvalta alalta. Maisteriohjelmien lisäksi avoimessa yliopistossa on tarjolla laajempia opintokokonaisuuksia, mm. väyläopintoja, jos henkilöllä ei ole vielä kandidaatin tutkintoa/vastaavaa koulutusta.

Haku Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmaan Opintopolussa.

Avoimen yliopiston väylän hakuaika on 18.3.-1.4.2020.

Lisätietoja väyläopinnoista

Esimerkkejä väylistä:

Väyläopintoja on kehitetty mm. Toinen reitti yliopistoon –hankeessa (TRY), joka suunnittelee ja testaa erilaisia avoimen yliopiston väyliä yliopistoon. Hankkeessa kehitetään kolmea erilaista reittiä todistusvalinnan rinnalle: yhtä vaihtoehtoa toisen asteen opiskelijoille, toista ylioppilastutkinnon tai ammatillisen tutkinnon suorittaneille ja kolmatta työelämän tarpeisiin. Käytännössä opiskelija osoittaa osaamistaan ja opiskeluvalmiuttaan avoimia yliopisto-opintoja tehden. Sovitun opintomäärän myötä opiskelija voi päästä yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi.

Jos haluat lisätietoja, ole yhteydessä!

Avoimen yliopiston palvelunumero on 029-449 8004

Tohtoriopinnot mielessä?

Vaasan yliopiston tutkijakoulu hakee tohtorikoulutukseen motivoituneita, lahjakkaita ja tutkimustyöstä innostuneita opiskelijoita.

Tarjoamme tohtorikoulutettaville laadukasta ja korkeatasoista tutkijakoulutusta, kansainvälisen tutkimusympäristön sekä tukea ja ohjausta tutkijanuralle.

Seuraava haku jatko-opintoihin on huhtikuussa 2020. Haku tapahtuu Opintopolku -järjestelmässä (haku tohtoriohjelman nimellä)

Päivitetty 08.11.2019 - Verkkotoimitus
Login