Levón-instituutti Seinäjoella

levonseinajoki.jpg

Vaasan yliopisto on yksi viidestä Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivasta yliopistosta. Vaasan yliopiston toimintaa Etelä-Pohjanmaalla koordinoi Levón-instuutti, joka suunnittelee ja toteuttaa maakuntaa palvelevaa, yliopiston osaamiseen pohjautuvaa tutkimus-, koulutus- ja kehittämistoimintaa.

Levón-instituutti kokoaa ja tekee näkyväksi omaa ja yliopiston tieteenalojen tarjontaa Seinäjoella: avoimen yliopiston toimintaa, maisteriohjelmia, tutkimusprofessorien työn tuotteistamista ja energiatutkimusta.

Levón-instituutti on Vaasan yliopiston tutkimus- ja koulutuskeskus. Se tarjoaa tutkimus-, koulutus- ja kehittämispalveluita yliopiston ulkopuolisille asiakkaille. Osana Levónia on Avoin yliopisto, joka tuo tarjolle yliopisto-opintoja.

Vaasan yliopiston eri oppiaineiden professoreita toimii Seinäjoen yliopistokeskuksessa osana korkeakoulujen yhteistä Epanet-verkostoa. Professoreista Petri Helo toimii logistiikan alalla, Harri Luomala tutkii kuluttajakäyttäytymistä, Katja Lähtinen puurakentamisen liiketoimintaa, Timo Mantere tutkii sulautettuja järjestelmiä ja Annika Tidström yrittäjyyttä.

Päivitetty 29.11.2017 - Levón-instituutti
Login