panorama_businessfaculty.jpg

Kauppatieteellinen tiedekunta

 

Kauppatieteistä menestyksekkäälle työuralle

Kauppakorkeakoulutaustansa ansiosta Vaasan yliopistolla on pitkät perinteet kauppatieteiden alan kouluttajana ja tutkimusorganisaationa. Kauppatieteellinen tiedekunta onkin edelleen yksi suurimmista alan toimijoista Suomessa – myös Suomen palkituin yliopistotason kauppatieteiden koulutus löytyy täältä Vaasasta. Kansainvälisen EPAS-laatuakkreditoinnin läpäiseminen osoitti koulutuksen olevan kansainvälistä tasoa. Koulutuksen laadukkuus onkin ollut yksi tiedekunnan kantavia arvoja ja menestystekijöitä.

Ministeriön linjauksien myötä alan koulutusta tullaan Vaasassa laajentamaan edelleen. Liiketoimintaosaamiselle onkin yhteiskunnassa alati kasvava kysyntä. Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet erittäin hyvin ja kohonneet erilaisille yrityselämän näköalapaikoille. Hakijamäärien vuosittainen kasvu osoittaa, että kiinnostus koulutustamme kohtaan on vahvaa. Koulutusohjelmamme on hiljattain uudistettu yrityselämän asiantuntijoita kuunnellen. Näin varmistamme sen, että koulutuksemme vastaa liike-elämän tarpeisiin.

Kansainvälisessä tutkimuksen arvioinnissa tutkimus- ja kehitysyhteistyömme liike-elämän kanssa todettiin olevan tiivistä. Painoalojemme laadukas tutkimustyö on myös useaan otteeseen kansainvälisesti palkittua. Samalla olemme panostaneet kansainvälistymiseen, koska liike-elämä on jo lähtökohdiltaan kansainvälistä. Kansainvälisyys näkyy kasvavana kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilöstön määränä, joten voimme tarjota yhä kansainvälisemmän oppimis- ja tutkimusympäristön.

Tutkinnoistamme saat vankan pohjan johtaa omaa tulevaisuuttasi.

Jorma Larimo
Dekaani

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 30.01.2017 - Verkkotoimitus
Login