Ladataan...

Tulevaisuuden bisnestä, johtamista ja energiaa

Me teemme muutoksen

Vaasan yliopistossa me haastamme itsemme ja opiskelijamme havaitsemaan ja tarttumaan aikamme ilmiöihin uusista näkökulmista ja etsimään ratkaisuja, joilla on merkitystä. Avaamme mielemme ja ovemme huomisen mahdollisuuksille ja suuntaamme tulevaisuuteen rohkeasti.

Ajankohtaista

Uutiset ja tapahtumat

panorama_tuorepuu.jpg
20.04.2018
Energiatehokkuus ja taloudellisuus paranevat polttamalla tuorepuuta
Tuorepuun poltto lämpölaitoksessa on merkittävästi energiatehokkaampaa kuin kuivatun puun polttaminen, kertoo uusi...
Lue lisää
panorama_kasvuopen.JPG
16.04.2018
Kasvun tukea yrityksille KasvuOpen-kilpailussa
Kehittämispäällikkö Mikael Hallbäck Levón-instituutista oli mukana KasvuOpen-tapahtuman Pohjanmaan Kasvupolun...
Lue lisää
panorama_start11.jpg
12.04.2018
Innostavaa innovointia - koululaistiimit esittelivät lelukehitysprojektejaan StarT-festivaaleilla Vaasan yliopistolla
Vaasan yliopiston yhteydessä toimiva LUMA-keskus Pohjanmaa järjesti keskiviikkona alueellisen StarT-festivaalin,...
Lue lisää

Asiantuntemusta ja opiskelijaelämää

Yliopiston blogit

Asiantuntijablogit Opiskelijablogit Projektiblogit

Laadukasta ja työnantajien arvostamaa

Koulutuksemme

Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Meiltä valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä. Voit opiskella hallintotieteitä, kauppatieteitä, tekniikkaa, tietojärjestelmätiedettä ja tuotantotaloutta sekä viestintätieteitä.

Ilmiölähtöistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa

Tutkimuksemme

Tutkimuksemme tuloksena syntyy ratkaisuja, joilla on merkitystä ja jotka vastaavat maailmanlaajuisiin tulevaisuuden haasteisiin. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme, jotka avaavat ovemme ympäröivään yhteiskuntaan.

Vahvaa ja yhteiskuntaa uudistavaa

Yhteistyössä

Toimimme  aktiivisessa ja vastuullisessa vuorovaikutuksessa yhteiskunnan kanssa kansainvälisesti, kansallisesti ja alueellisesti. Tuotamme ajankohtaista ja korkeatasoista tutkimusta sekä koulutusta. Olemme mukana uudistamassa ympäröivää yhteiskuntaa, ja teemme läheistä yhteistyötä yritysten kanssa.

Liity tiiviiseen yhteisöömme

Ura yliopistossa

Lue lisää Avoimet työpaikat

9 hyvää syytä

valita Vaasan yliopisto

Olen Suomen kaunein, yllättävästi ja uudella tavalla ajatteleva oikeudenmukainen suunnannäyttäjä. Minun kanssani menestyt maailman muutoksissa ja pääset mukaan yhteiskunnan uudistamisen etulinjaan. Otan sinut huomioon ja arvostan mielipiteitäsi. Minulle sinä et ole kuka tahansa. Etsin sinua ennakkoluuloton, rohkea ja utelias opiskelijaksi Vaasan yliopistoon.

Saat laadukasta opetusta.

Opiskelijamme kiittelevät opetuksen korkeaa tasoa, hyviä opettajia sekä moderneja ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Opetuksessa olemme tiiviisti yhteyksissä työelämään.

Hanki bisnesälyä.

Tarjoamme opiskelijoillemme liiketoimintaosaamisen perusopinnot, jotka voit yhdistää kaikkiin tutkintoihin. Työelämässä bisnesäly on kilpailuetu alasta riippumatta.

Hello maailma!

Me emme mene maailmaan, me olemme jo siellä. Tutustu kansainvälisiin opiskelijoihimme, opiskele englanniksi, lähde vaihtoon, hae kesätöihin kansainvälisiin yrityksiin…

Työantajat arvostavat.

Opintomme vastaavat modernin työelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin. Meiltä valmistuneet työllistyvät erinomaisesti. He kokevat, että työnantajat arvostavat Vaasan yliopistosta saatua tutkintoa.

Menestyvään kaupunkiin.

Vaasa porskuttaa menestyvien kaupunkiseutujen kärjessä – eikä mikään ihme. Meillä on Suomen suurin energia-alan yrityskeskittymä ja rutkasti työpaikkoja, kuusi korkeakouluyksikköä, meri sekä tutkitusti onnellisia ja energisiä ihmisiä.

Hyviä tyyppejä.

Saat opintojen myötä kaveripiirin, joka voi olla tukiverkkosi myös myöhemmin työelämässä. Tai lähde mukaan aktiiviseen kerho- ja ainejärjestötoimintaamme ja tutustu uusiin kavereihin!

Mukaan tiiviiseen yhteisöön.

Pieni koko on suuruutemme: yliopistomme on tiivis yhteisö, jossa kaveria ei jätetä. Opiskelijoidemme mielestä yliopistossamme on hyvä yhteishenki ja loistava ilmapiiri.

Meillä sinä olet yksilö.

Yliopistoyhteisö on tukenasi koko opiskelusi ajan. Meillä et ole vain nimi muiden joukossa. Pääset opettajien ja professorien juttusille ilman pitkiä jonoja.

Suomen kaunein kampus.

Opiskelet kauniilla kampuksella meren rannalla aivan keskustan lähellä. Meillä on viihtyisiä itseopiskelu- ja ryhmätyötiloja, luentosaleja sekä opiskelijoiden kohtaamispaikkoja. Välimatkat rakennusten välillä ovat lyhyitä.

Oletko sinä se oikea?

Hae opiskelijaksemme

Meillä voit opiskella hallintotieteitä, kauppatieteitä, tuotantotaloutta ja
tietojärjestelmätiedettä, tekniikkaa ja viestintätieteitä.

#tositarkoituksella #univaasa

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä

Puhelinvaihde

029 449 8000

Käyntiosoite

Wolffintie 34,
65200 Vaasa

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi@univaasa.fi

Henkilöhaku