Kesäyliopisto

Vaasan kesäyliopisto on kaksikielinen alueellisen koulutustarjonnan organisaatio, joka järjestää avointa yliopisto-opetusta ja muuta koulutusta. Vaasan kesäyliopistossa voi suorittaa Vaasan yliopiston kesäopintoja tai eri yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tutkintovaatimusten mukaisia opintoja. Opiskelu kesäyliopistossa on maksullista.

Löydät Vaasan kesäyliopiston koulutustarjonnan ja muuta tietoa kesäyliopiston toiminnasta kesäyliopiston verkkosivuilta. Verkkosivuilla voi myös ilmoittautua kurssille tai tenttiin sekä antaa palautetta. Kesäyliopisto sijaitsee kampusalueella Fabriikki-rakennuksen 3. kerroksessa (huone F363).

Suomessa on 19 kesäyliopistoa. Kesäyliopistot järjestävät ympärivuotista toimintaa yli 30 paikkakunnalla. Kaikkien kesäyliopistojen valtakunnallinen yhteenliittymä Suomen kesäyliopistot ry vastaa valtakunnallisesti kesäyliopistotoiminnan kehittämisestä ja tiedottamisesta. Suomen kesäyliopistot -sivustolta löydät linkit suomalaisten kesäyliopistojen koulutustarjontaan ja tietoja Suomen kesäyliopistot ry:stä.

Päivitetty 18.06.2019 - Verkkotoimitus
Login