Itseopiskelutilat


Kampuksella on itsenäiseen opiskeluun tarkoitettuja opiskelijoiden itseopiskelu- ja ryhmätyötiloja. Tilat sijaitsevat Tervahovin 1. kerroksessa, Fabriikin 2. kerroksessa sekä Tritoniassa.

Itseopiskeluun ja ryhmätöihin voi käyttää myös vapaita luokkatiloja.

Tervahovi

Tervahovin itseopiskelukäytävällä Mathildan aulan vieressä on 2 ryhmätyötilaa ja 3 itseopiskelutilaa. Ryhmätyötilat varataan Outlookista. Ohjeet varaamiseen löydät IT-palveluiden sivuilta kohdasta Ohjeet > Opiskelijoiden tilavaraus Outlookista.

Lisäksi Tervahovin 1. kerroksessa sijaitsee oppimisympäristötila, joka koostuu 5 salista ja opiskelijoiden oleskelualueesta.  Itseopiskeluun ja ryhmätöihin tarkoitetussa tilassa on mm. sohvia ja virvoitusjuoma-automaatti.

Fabriikki

Fabriikin itseopiskelutilana toimii F265-sali 2. kerroksessa.

Tritonia

Tritoniassa on 6 ryhmätyöhuonetta, jotka ovat käytettävissä kirjaston aukioloaikana, tilan K328 tarvittaessa jo klo 8.00 alkaen. Tilan voi varata enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan ja varaaminen edellyttää lainausoikeutta Tritoniaan.

Kirjastossa on myös lukupaikkoja, joista osa on varustettu tietokoneilla tai joihin voi tuoda oman kannettavan koneen. Kaksi lukusalia on opiskelijoiden käytettävissä lähes ympäri vuorokauden. Tritonian opetusluokkia saa niiden vapaana ollessa käyttää itseopiskeluun.

Päivitetty 08.09.2020 - Verkkotoimitus
Login