Uratarinoita

Kategoriat:

thumbnail_saana_temmes1.jpg

Saana Temmes: Henkilöstöjohtaminen on minun juttuni

Saana toimii UPM:llä HR Specialistina Suomen rekrytointitiimissä Krakovassa, Puolassa. Hän opiskeli henkilöstöjohtamista ja valmistui vuonna 2016.

19.jpg

Antti Niemelä: Viestinnän ja tietotekniikan yhdistäminen tuntui heti opintojeni alussa omalta jutulta

TEVIn parhaana puolena itselleni korostuikin juuri monipuolisuus – viestinnän, tietotekniikan ja liiketoimintaosaamisen yhdistävällä paketilla on nykytyöelämässä kysyntää.

20.jpg

Ryhmätilanteet ja vuorovaikutus luennoilla valmensivat sote-ammattilaisen työelämään

Sosiaali- ja terveyshallintotieteen hyödynnettävyys työelämässä on ollut ilahduttavan suurta ja olen monia luennoilla oppimiani asioita puntaroinut myöhemmin eri työtilanteissa.

1.jpg

Tuulia Salovaara: Opinnoista eväitä laajojen kokonaisuuksien hallintaan juridiikan kustannusalalle

Teen yhteistyötä Suomen eri oikeuden alojen ykkösasiantuntijoiden kanssa. Aihealueita ovat olleet mm. vaalirahoitus, vaali- ja puoluelainsäädäntö ja ympäristöoikeus.

14.jpg

Hallintotieteistä ohjelmakoordinaattoriksi Afrikkaan

Maija valitsi hallintotieteen opinnot Vaasassa erityisesti oppiaineen tarjoaman kansainvälisen hallinnon ohjelman takia. Ohjelma antoi Maijan mukaan hyvät eväät kansainvälisiin työtehtäviin.

9.jpg

Täsmäkoulutuksella oman alan työhön

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:ssä työskentelevä Suvituulia sai opinnoista hyvän yleiskuvan Suomen julkisen sektorin toiminnasta, EU:sta, julkisjohtamisen erityispiirteistä sekä julkisoikeudesta.

thumbnail_amos_mumba.jpg

Amos Mumba: Focus on achieving your dreams

Amos työskentelee Senior Economistina. Hän opiskeli International Businesta ja valmistui kauppatieteiden maisteriksi 2009.

thumbnail_mg_7451_bw.jpg

Ura kehittyi ja kasvoi pohjalta huipulle

Työskentelee henkilöasiakasmyynnin Telesales-johtajana. Opiskeli kansantaloutta, johtamista, markkinointia ja laskentatoimea ja valmistui kauppatieteiden maisteriksi 2008.